Eğitimde Doğru Öğrenmek İçin Doğru Bilgiyi Almaya Gayret Edin!

Türkiye eğitimde bir defa daha sınıfta kalırken hükümete yakın isimler ise eğitimde Amerika'dan bile önde olunduğunu iddia etti. Ancak vatandaş bu açıklamalara ''Amerika'dan önde isek neden daha hala savaş uçakları üretemiyor, ekonomimizi kendi kendimize yönetemiyoruz?'' diye sordu.

Eğitim sisteminde yaşanan bir takım sıkıntılar değil eğitim sistemi baştan sona sıkıntılı olurken Türkiye'de eğitime darbe vurulmaya devam edildiği görülüyor. Özellikle eğitim alanında matematik ve Türkçe başta olmak üzere bu 2 dersin son derece yerlerde süründüğü görülebiliyor. Meslek liselerinde derslerin geçiştirilmesi, Türk gençliğinin ders yerine şakaya ve kavgaya kendisini vermesi dolayısı ile doğru bilgi ve doğru eğitim alınamadığı görülüyor.

Eğitimde Doğru Bilgi İsteyenlerin Adresi: Kolejler!

Yaşanan son gelişmeler sonrasında görünen o ki Türkiye'de eğitim devlet okullarında iyi verilemiyor, tarafsız ve sıkıntısız bir eğitim alınması isteniyor ise özellikle yurtdışı birinci tercih olması gerekiyor iken bununla beraber Türkiye içerisinde de özel okulların yani kolejlerin tercih edilebilecek olduğunu ifade etmek gerek. Bununla beraber eğitim sisteminde tam doğru bilgiyi almak için tek bir kaynağa değil yabancı kaynaklara da direkt birinci ağızdan ve kendiniz tarafından göz atmanız gerekiyor.

Daha Fazla Haber