Hain, Aldatan, Çirkef ve Kavgacı Kadınlar Daha Az Yaşıyor!

ABD Harvard Üniversitesinde yapılan bir araştırma sonucuna göre kadınların daha uzun süre yaşamasının sırrı bir kez daha çözüldü.

Harvard Üniversitesinde yapılan araştırmalara göre kadınların yaşam süresi boyunca daha uzun süre yaşaması, bununla beraber yaşam süresinin daha fazla uzun olmasını sağlamak adına bir takım önlemler alma konusunda geri kalmak yerine adım atmaları gerektiği ifade edilirken, Harvard Üniversitesi araştırma sonuçlarına göre iyilik genel olarak %25 oranında genlerden gelirken kalan kısmı ise doğuştan başlıyor ve kişinin düşünce ve kendi yapısına göre değişim gösteriyor.

Harvard Üniversitesi: Çirkef Kadın DAHA AZ YAŞAR NET!

Harvard Üniversitesi araştırmalarının sonucu bunlar, her ne kadar kadınlar kabul etsin veya etmesin araştırmalara göre iyimser olan ve iyilik içerisinde olan kadınların diğer hain, kavgacı kadınlara oranla daha uzun süre bir yaşam ömürleri ve daha mutlu bir ömürleri olduğu ifade ediliyor. Ancak araştırmalarda kadınların iyimser olmasının denildiği üzere ailesinden kendisine geçen bir gen olduğunu buna bağlı değişimlerin Harvard Üniversitesi araştırmasında söz konusu olabileceği ifade ediliyor.

Daha Fazla Haber