Eşcinsellik Nedir, Eşcinsel Olmanın İyi Yanları Da Olabiliyor!

Tüm dünyada bir çok gelişmiş ülkede rahatlıkla ve ilgi ile karşılanan son yıllarda git gide kendisine daha büyük ve daha geniş bir yer bulan eşcinsel olmak ve erkek erkeğe yada kadın kadına evlenmek gibi bir takım akımlar bulunuyor ve bu akımlara karşı gelen devletlere adeta savaş açıyorlar.

Dünyada son zamanlarda çok popüler hale gelen ve gelmeye devam eden Türkiye'de milyonlarca insanın cinsel tercihi olarak görülen eşcinsellik tarih boyunca çeşitli yalanlar ve yanlışlar ile korku dolu ve günah olarak gösterildi. Özellikle yabancı ülkelerde son derece fazla insanın tercih ettiği bir tercih olan eşcinsel olmak ile ilgili bilinen ilk yanlış olarak ise ''Müslümanlıkta çok günah, eşcinsel olan cehenneme gider'' gerçeğidir. Müslümanlıkta her ne kadar hocalar tarafından günah olduğu bazen iddia ediliyor olsa da cennete gitmenin veya cehenneme gitmenin bu durum dolayısı ile değerlendirilmeyecek olduğu ve insanın yaptığı iyilik-kötülük durumuna göre olacağı ifade ediliyor.

Eşcinsellik Hastalık Değildir, Utanılacak Bir Durum Değildir, Ancak Türkiye'de İseniz Kendinizi Belli Etmeyin!

Özellikle kendisini sadece LGBT alanına adamış olan dernekler ve destekçiler Türkiye'de fazla olsa da eşcinselliğin bir hastalık olmadığı ve doğuştan gelen ve Allah tarafından verilen bir durum olduğu ifade edilmekte. Bununla beraber sonradan gelişmiş olma ihtimali olmasına rağmen bile dernekler ve bu durum ile ilgilenen kişiler dünyanın yabancı ve gelişmiş ülkelerinde eşcinsel kişinin kendisinin bu durumunu rahatlıkla açıklayabilecek olduğunu ancak Türkiye'de bu durumu sadece kendisi gibi eşcinsel olan kişilere açması gerektiğini ve ailesine eğer ki ileri görüşlü bir aile değil ise asla açmaması gerektiğini ifade ediyor.

Daha Fazla Haber