Bir Kere Alıp Tam Almak Daha Uzun Ömürlü Bir Kullanımdan Öteye Geçiyor

Her birimiz evlerimizin ve eşyalarımızın son derece kaliteli olmasını ve daha iyi eşyalarda oturmayı isteriz, özellikle koltuk takımları ve diğer mobilyalar bu konuda evimizin baş tacı olarak gösterebileceğimiz eşyalardır.

Son yıllarda marka algısının son derece artması, komşuların birbirleri ile adeta ''marka, kalite ve fiyat'' üzerinden evlerini ve eşyalarını adeta bir yarışmadaymış gibi yarıştırmaları dikkatleri gözler önünde tutarken bu yarışın kazananı ise zaman zaman ev sahipleri çoğu zaman ise mağaza sahipleri oluyor. Zira mağaza sahipleri hem daha fazla mal satmak hemde devamlı olarak ve yüksek fiyatlı ürünleri mecburi olarak satmak ve kendisini mecburi olarak borçlada olsa o mobilyayı almak isteyen bir kadın müşterinin olduğunu biliyor.

Eşyalarınızı Kaliteli Alırsanız Ekonomi Yapmış Olursunuz..

Özellikle son yıllarda alt gelir kısmında bulunan vatandaşların bile son derece pahalı eşyalarla ilgilendiği ve borçlu olarak bu tür kaliteli eşyaları alır hale geldikleri gözler önündedir ve asla inkar edilemeyecek bir durumdadır. Ancak bu konuda mağaza sahipleri alt seviye ve alt kalitede olan malları satın almak yerine vatandaşların ve yeni eşya alacakların dikkatli olmasını ve üst kalite ürünleri daha yüksek fiyatlardan tercih ederek daha sonrasında ise ekonomi yapmalarını önerdiklerine değiniyor.

Mobilya mağazası sahipleri tarafından sıradan bir yorum haline gelen ''alıyorsanız kaliteli alın ki uzun ömürlü olsun'' sözleri son yıllarda son derece fazla değer kazanırken mağaza sahiplerinin dediği üzere kaliteli olan mallar son yıllarda 5 yıl kullanılabiliyor olurken kalitesiz ve çok az daha ucuz olan ürünlerin kullanım ömrü olarak en fazla 3 ortalama 1.5 sene biçiliyor.

Daha Fazla Haber