Yeni Evlenecek Olan Çiftlere Dekor ve Yeni Mobilya Önerileri

Kış ayları kapıları araladı hatta kapıları kapatarak yurda giriş yaptı bile, yaz aylarına az bir süre kalması ve yaz aylarının başında düğünü olan genç yaşlı demeden yeni evlenecek olan her çift ise yeni eşya arayışına girdi.

Evlenmek zor olduğu kadar bir ev döşemek ve yeni bir evi ortaya çıkarmak son derece zordur, özellikle hem erkek tarafından hem kadın tarafından bir evin döşenmesinde aktif bir rol üstlenilmesi gerektiğinden dolayı ve erkek ile kadın arasında yeni eşyaların rengi, modeli ve fiyatı hakkında bir çok soru işareti söz konusu olmaktadır. Parası olan için bile sorun olan bu durum hakkında yapılması gerekenler eğri oturup doğru konuşmak haliyle doğru karar vermek olurken sizler için derlediğimiz yeni mobilya ve eşya önerileri sayesinde en azından akıllarınızda biriken bir takım sorulara yanıt vermek isteriz.

Mobilyalarımı Açık Renk mi Alsam? Koyu Renk Mi?

Mobilya konusunda her bir kadın tarafından yeni alınacak olan koltuk takımı başta olmak üzere renk sorunu yaşanır. Bu renk sorunu genel olarak koyu ve açık renk arasında olurken son yıllarda modanın daha açık renkler veya koyu olupta daha canlı ve daha parlak ve kendisini ön planda gösteren patlıcan moru yada direkt koyu mor olan koltuk takımları göstermektedir. 

Duvar Kağıdı Mı Yoksa Taş Döşeme Mi?

Bu durum aslında sizin birebir olarak maddi gücünüz ile alakalı olan bir durum. Eğer ki eviniz küçük ise ve duvarlarınız hali ile boyut açısından küçük olacağından ötürü tek bir duvarı yada iki tarafı taş döşeme ile döşemeniz hem daha sağlıklı olacaktır, hem daha uzun ömürlü olacağı gibi fiyatı daha tuzlu olacak olsa da uzun vadede duvar kağıdına oranla sizi kurtaracaktır, ancak eviniz büyük bir ev ise duvar kağıdı kaplaması fiyat açısından daha avantajlı hale gelecektir.

Kalebodur mu Yoksa Parke mi?

Bu durumda sıklıkla kafa karıştıran bir durum olurken özellikle evinizin sadece ve sadece mutfak ve banyo kısmını kalebodur döşemeniz gerektiğini söylemem gerek. Diğer oturma odası ve yatak odası gibi odaların kalebodur şık taşlar ile döşenmesi veya kaplanması daha sonradan bir pişmanlık nedeni olabilir, hem pislenmiş görüntüsü, hem soğukluk açısından verdiği ciddi dezavantaj büyük bir unsur olurken banyolarda bile artık parke tercih etmeniz daha uygun olacaktır. Su geçirmez kaliteli parkeler tuz ruhu ile yıkanmadığı sürece herhangi bir su birikintisi ve benzeri durumlarda herhangi bir sorun çıkarmazlar, aksine daha kolay silme ile daha kolay ve kısa sürede temizleme şansı verirler.

Daha Fazla Haber