Pantolon Alırken Boy ve Kesime Dikkat Edin!

Yeni yıla az kaldı, yeni giyimler, yeni hayat ve yeni evler söz konusu olacak olurken yeni yılda alışveriş yapacak olanlara jean pantolonlar hakkında bir takım bilgiler vermek isteriz.

Özellikle son yıllarda erkek ve kadın demeden herkesin altında olan jean modelleri envayi çeşitlerde kendilerini gösterirken bu tür jean modellerinin özellikle erkekler üzerinde son yıllarda git gide daha dar bir kesime doğru ilerlediği görülüyor. Özellikle uzun boylu erkeklerin son 1-2 yıldır tercihi olan son derece dar kesim pantolonlar cinsiyetçi tavırlara neden olurken medeni olan toplumlarda ise dikkatleri bile çekmiyor. Ancak ülkemizde bu durum son derece abartılı olması dolayısı ile bir takım eleştiriler söz konusu olabiliyor, erkek ve kadın farketmiyor.

Çok Dar Almayın

Özellikle eğer ki jean pantolonlarınızı yenileyecek iseniz yeni 2017 yılı için aşırı derece dar ve arka popo kısmınızın dışarı çıkmasına neden olacak modeller yerine yine aynı şekilde dar ancak aşırı derece dar olmayan ve üst kısımda sizin arka popo kısmı diye tabir edilen bölümde fazla dikkat çekmeyecek ürünler tercih etmeniz hem bacak kaslarınızın sağlığı hemde daha iyi bir görünüm ve daha rahat giyim için 2017 yılında daha çok moda olarak göz önünde bulundurulacaktır.

Daha Fazla Haber