Halikarnas İçin 38 Yıllık Esaret Sona Erdiriliyor!

Bodrum'da 38 yıldan bu yana faaliyet gösteren ve ''Türkiye'nin en pahalı gece kulübü'' olarak gösterilen Halikarnas hakkında gereken karar verildi ve mahkeme tarafından tahliye edilmesi yönünde bir karar çıkarıldı.

Halikarnas gece kulübü ile ilgili 38 yıldan bu yana devam eden ve uzun süreden bu yana insanların Türkiye denince aklına gelen bir içkinin binlerce liraları bulduğu mekanın bugünden itibaren 6 ay içerisinde mutlaka tahliye edilecek olduğu ve mal sahibi olan kişiler tarafından 40 milyon dolar civarına bir ücretle satılacak olduğu ifade edildi. Konu ile ilgili olarak mekanın sahibinin yakınları tarafından yapılan açıklamada ''Halikarnas'ın sahibinin kira ödemelerinde değerinden çok ucuza kira'' ödemesi ile suçlandığı ve 2 yıl aradan sonra beklenen kararın mahkeme tarafından verildiği açıklandı.

Halikarnas Kapanıyor!

Bodrum'da yıllık olarak çok büyük bir alana kurulu olması ve içerisinde bir takım antik eserleri barındırdığı ifade edilen mekanın 40 milyon dolara alıcı bulması söz konusu olacak olurken Halikarnas'ın Bodrum'da farklı bir mekana taşınmasının söz konusu olacağı ifade edilmekte. Ancak bu durum sonucunda gereken değeri ve ederini ödemeyen Halikarnas çok büyük zarar edecek gibi görünüyor.

Daha Fazla Haber