Sinan Akçıl'dan Beklenen Sözler

Müzik dünyasında tanınan ancak genellikle sözleri ile göz önünde kalmayı başaran Sinan Akçıl yeni bir adım atarak gelecek 10 ila 15 sene sonrasında milletvekili olabilecek olduğuna değindi.

Türkiye'de siyasetin son zamanlarda yaşadığı içinden çıkılamaz durum sanatçısından öğretmenine kadar her alanda ve her meslek grubunda ''kolay para kazanma durumu'' olarak gösteriliyor. Ancak maalesef bu durum dolayısı ile Sinan Akçıl ve bir takım diğer vatandaşlarımız vekil olmak isterken belirli şartların söz konusu olması ve sınırlı bir stok (kapasite) durumunun olmasından ötürü bu konuda her önüne gelen vekil olamıyor.

Sinan Akçıl Şimdi Olmayı İstemiyor...

Sinan Akçıl şuan için vekil olmayı istemediğini ancak gelecek 10 ila 15 yıl içerisinde milletvekili olmayı istediğini ifade ediyor, Türkiye'nin gelişen bir ülke olması ve daha iyi gelişmiş ülkeler arasında yer alması beklenen 2030 ve sonraki yıllarda Türk halkının ise nasıl bir durum içerisinde olacağı ve siyasetin ne gibi hızlı değişimler yaşayacağı büyük bir merak konusu olurken geriye veya ileriye gitme durumları göz önüne alınırsa Sinan Akçıl'ın vekil olma şansı olabilir gibi görünüyor.

Daha Fazla Haber