Yeni Fenomenimiz "Ayşe Teyze"

Ayder yaylasında otostop çektiği araçta fotoğraf makinesini unutan Ayşe teyze yaptığı Dünya turuyla fenomen oldu.

Tülin Tezel Öztemel ve Emre Öztemel çiftinin otostop çekerek arabasına binen Ayşe Kurucu çiftin araçlarında fotoğraf makinesini unuttu. 

Çift, 60 yaşında olan Ayşe Kurucu'nun tek başına dünyayı gezerken çektiği fotoğrafları görünce bu fotoğrafları sosyla medya hesaplarından paylaştılar. Bu fotoğraf kıs asürede sosyal medya da yayıldı. 

Ve yeni sosyal medya fenomeniz "Ayşe Teyze" oldu. 

Tülin Tezel Öztemel ve Emre Öztemel çiftinin uzun uğraşları sonuncunda İstanbul'dan İzmir'e gelerek Ayşe teyzeyi  bulup fotoğraf makinesini teslim ettiler. 

Ayşe teyze tek başına 10 yıldır yurt içi ve yurt dışı turlara katıldığını ve bu fotoğralarının 10 yılki birikimi olduğunu  ve fotoğraf makinesini kaybolduğuna çok üzüldüğünü söyleyerek, " Fotoğraf makinem kaybolunca çok büyük üzüntü yaşadım. Fotoğraf makinesi yine alınır ama fotoğrlar tekrar gelmesi çok zor. Başka yerde de yok fotoğrdalar sadece makineydeydi. Bunlar benim 10 yıllık birikimim" şeklinde konuştu. 

Fotoğraf makinesindeki fotoğrafların reklam olduğunu söyleyenlerede Ayşe Kurucu," Bu yaşta ev kadınları gezemez mi? diyerek tepki verdi. 

Daha Fazla Haber