Tuğba Özerk: Eşim Daha Yeni Evliyken Burnumu Kırdı!

Tüm Türkiye'nin büyük bir merakla izlediği Renkli Sayfalar programına konuk olan Tuğba Özerk 4 aylık evliliğini ve neden boşandığı ile ilgili olarak kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Türkiye'de boşanma oranlarında her yeni bir gün daha fazla olaylar olmaya devam ederken erkeklerin kadınlara uyguladığı baskınlar ise erkek egemenliğinin sürmesinin temel adımı olarak görülüyor. Her ne kadar global örgütler başta olmak üzere Türkiye'ye bağlı olan örgütler kadın haklarına ve erkek haklarına eşit miktarda saygılı olunmasını istese de Tuğba Özerk ve daha bir çok ünlü eşinden son derece fazla şiddet görüyor.

''Burnumu Kırdı, Darp Etti!''

Tuğba Özerk eşi Altan Nuh tarafından konser paralarının eşinin hesabına yatırdığını, ancak eşinin kendisinden para sakladığını ve bununla beraber yaşanan bir kavgada kendisinin burnunu kırdığı ve hastanelik ettiğini ifade ederek daha sonrasında para saklama huyunun söz konusu olduğu ortaya çıkınca derhal boşanmaya karar verdiğini ve daha önce evlerine gelen misafirlerin gitmesinin ardından eşi Altan Nuh tarafından şüpheli tavırlar ve şüpheci hareketlerin sergilendiğini ekranlar karşısında 79 milyona açıkladı.

Daha Fazla Haber