Evlendirme Programlarının Yüzü Hanife Programa Tekrar Geri Döndü!

Zuhal Topal'la izdivaç programında boy gösteren kapalı gelin adayı Hanife ekranlara 7 gün öncesinde belirli nedenler dolayısı ile veda ettiğini açıklamıştı.

Son yıllarda Türkiye'de son derece tepki çeken programlar arasında yer alan ve Türkiye'de yaşanan terör olaylarının hemen bir gün sonrasında ekranlarda eğlenceli gösteriler ve son derece ukala tavırların sergilendiği evlendirme programları hakkında herhangi bir önlem alınmazken bu programların paralı yüzleri olarak bilinen bir çok isimde mevcut. Bu isimlerin en başında artık uzun yıllardan beridir tanıdığımız kapalı gelin adayı Hanife gelirken bundan 7 gün önce programdan esrarengiz bir şekilde ayrılan ve kaybolan Hanife'nin bu ayrılığı sadece ama sadece 7 gün sürebildi.

Hanife'nin 7 Gün Dayanması Bile Mucize!

Ancak sosyal medya üzerinden hesaplarını da kapatacak olduğunu iddia eden Hanife'nin bir anda 360 derece ters dönmesi akıllara daha önce yaptıkları getirdi. Hanife'nin programdan aylık olarak 5000 ila 8000 TL arası bir ödeme ve sponsorluk aldığı bundan dolayı geri döndüğü iddia edilirken gelin adayının asıl amacının evlenmek değil para kazanmak olduğu ifade edildi.

Daha Fazla Haber