Demet Akalın'dan Merak Edilen Dolar Sorusuna Yanıt!

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm 79 milyon vatandaşa seslenilerek ''dolarlarınızı TL'nin geleceği için bozdurun'' açıklamasından sonra bir takım ünlülerde dolarlarının bozdurmuştu.

Dolarını boz kampanyaları ve bunlarla beraber dolar üzerinden yürüyen ekonomik işlerde boy gösteren ünlülerinde dolarlarını bozdurmaya başlaması ve bunları sosyal medya sitelerinden yayınlaması tepki çekerken Türkiye'nin en çok kazanan isimlerinden birisi olan Demet Akalın'ın ne kadar doları olduğu ve ne kadarlık bir dolar bozdurduğu konusunda kafalarda soru işaretlerine neden olurken uzun süreden beridir merak edilen sorulara bugün Nişantaşı'nda basın ekiplerinin sorularına ayaküstü yanıt veren sanatçının yanıtları tatmin edici oldu.

''Ben Hep Lira Kullanıyorum''

Demet Akalın bir kuruş bile dolar bozdurmadığını ifade ederek kendisinin her zaman Türk Lirası kullandığını ve haliyle banka hesaplarında veya nakit olarak doları olmadığını ifade ederken bu tutumu ile takipçilerini şaşırttı. Dolarını boz kampanyasına kısa süre öncesinde ilgi çok yoğun olurken son zamanlarda doların artmasını bekleyen vatandaşların parasını yastık altında sakladığı ifade edilmişti.

Daha Fazla Haber