Arda Turan Kendisine 1 Milyon 200 Bin Liralık Ev Satın Aldı

Arda Turan kendisine İstanbul Ataköy'den tanesi 1 milyon 200 bin lira değerinde 2 rezidans satın aldı. Son zamanlarda başarısızlık skandalları yaşayan ünlü futbolcu milyonlarca dolarlık kazancı ile tüm dünyaya meydana okumaya da devam ediyor.

Arda Turan kendisine satın aldığı yeni evi ile beraber akıllara ''acaba hangi rezidanstan ev satın aldı?'' sorularını getirirken bu sorulara daha yanıt verilmedi. Ancak Ataköy'de güzel bir noktada ve merkezi alanda olduğu iddia edilen, içerisinde spor salonu, spa ve havuz gibi imkanların yer aldığı bir rezidanstan söz ediliyor. Çift daire satın alarak daireleri birleştirmeyi düşünen Arda Turan bu sayede 2 oda 2 salon ev sahibi olmuş olacak.

Milyonlarca Lira Kazanıyor!

Arda Turan ile ilgili olarak gerek sosyal medya gerek ise spor kanallarında başarısız olduğu konular son derece fazla eleştiri almasına rağmen bununla ilgili şuana kadar yabancı takımlarda da sorun yaşayan Arda'nın milyonlarca liralık maaşlar ile belirli takımlarda oynamayı sürdürdüğü görülüyor ve biliniyor. Aldığı eve Türkiye'de ne zaman taşınacak olduğu ve zaman zaman mı kullanacak olduğu ise bilinmiyor.

Daha Fazla Haber