Sigara İçmek ve İçmemek Arasında Kalanlar İçin Tarafsız Öneriler!

Sigara son yılların en çok tüketilen tütün ürünü olmasının yanı sıra insan sağlığına verdiği zararlar olduğu kadar bilinmeyen bir takım yararlarının da olduğundan söz etmek gerekiyor.

Sigaranın zararlarını say say bitmiyor sözlerini zaman zaman duyarız, şuan karşınızda sigarayı hayatında belki sadece en fazla 5-6 defa sigara tüketen birisi olarak sigaranın yararları konusunda bilmeniz gerekenler ve verdiği zararlı ve yararlı etkiler hakkında tarafsız bir bağımlı olmayan ve sigarayı adeta içmeyen birisi olarak kendi fikirlerim ile sizlerle tecrübelerimi paylaşacağım.

Öncelikle Panik Atak Sorununuz Var İse İyi Geldiği Kesin!

Hayatınızda devamlı olmayan ve ilaç kullanmanıza gerek bırakmayan bir panik bozukluk sorunu yaşıyor iseniz sigara size son derece iyi gelecektir, zira sigarayı son içtiğimde yaşadığım panik sorunların tamamı ile üzerimden uçup gittiğini hissettiğimi söylesem yeterli olacaktır sanırım. Bu konuda anlaşalım, tamam evet sigaranın zararları var ancak sizin psikolojik olarak rahatlamanızı ve çevreye saldırmanızın önüne geçen bir uyuşturucu etkisinden söz etmekte gerekiyor. Maalesef bu yarar zararları götürüyor mu? Elbette hayır. Sigaraya asla özenmemek gerektiği apaçık bir durum olarak bilinirken ancak psikolojik olarak sizin sağlığınızı daha fazla içten bozacak bir ilaca oranla sigaranın kendi görüşüme göre daha karlı ve daha iyi bir yaşam için hayatınıza dönemsel olarak sokabileceğiniz bir tütün ürünü olabileceğini söyleyebilirim.

Ancak içtikten sonra saçlarınız ve ellerini özellikle içtiğiniz elinizde pis koku söz konusu olacaktır, eğer ki kendinize bakıyorsanız ve temizliğe düşkün biri iseniz bu sorunlar sizleri etkilemeyecek olan sorunlar olurken kararı kendim verecek olursam ''nötr'' diyebilirim ancak sizin bu haber başlığından sonra ne düşüneceğinizi son derece merak ediyorum.

Daha Fazla Haber