Zayn Malik Instagram Pozları İle Hayrete Düşürüyor!

Zayn Malik son zamanlarda sağlık sorunları yaşadığından ötürü bir takım problemlerinin söz konusu olduğuna değinerek kendisinin yeme bozukluğu sorunu yaşadığını ifade etmişti.

Ancak son zamanlarda görünen o ki bu sağlık sorunu devam etse de hastalığın psikolojisini üzerinden attığı tahmin edilen Zayn Malik sevgilisi olan Gigi Hadid ile yaşadığı cinsel hayatını açıklarken genel olarak kendisinin Grinin 50 Tonu filminde olduğu gibi ''acılı ve zevkli'' bir cinsel hayat yaşadığına, sevgilisi ile New York'ta tanıştığına değindi. Sakin tavırları ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Zayn Malik ile ilgili daha öncelerde eşcinsel olduğu ve biseksüel olduğu gibi cinsel iddialar söz konusu olurken bu durum hakkında kendisi açıklama yapmamıştı.

Zayn Malik: Benimle Sevgili Olup Olmayacağını Sordum!

Gigi Hadid ile nasıl sevgili olduklarını da açıklayan Zayn Malik kendisinin sadece sorduğunu ve buna karşılık evet yanıtı aldığını ifade ederek bundan sonra sevgili olduklarına değindi. Ayrıca ünlü şarkıcı Zayn Malik kendisinin cinsel olarak Gigi Hadid ile ilişki yaşamadan hemen önce kendisine tek bir soru sorduğunu ve ''her şekilde benimle cinsel ilişki yaşamak istermisin?'' sorusunu yönelttiği ve evet yanıtı aldığını açıkladı. Özel hayatını daha fazla açıklamasının sırlar dolayısı ile mümkün olmadığına değinen 23 yaşındaki genç Amerikan şarkıcı Zayn Malik geçtiğimiz dönem One Direction grubundan ayrılmış ve tüm dünya bu gelişme ile adeta sarsılmıştı. Ancak Zayn Malik'in ve One Direction grubunun diğer üyelerinin milyonlarca dolarlık servetleri olduğu biliniyor.

Instagram pozları ile hayrete düşüren genç şarkıcı fotoğraflarını sadece siyah ve beyaz olarak paylaşması dolayısı ile bir çok eleştiri almaya da devam ediyor.

Daha Fazla Haber