Kerimcan Durmaz Tekrar Sahnelere Geri Dönmeye Hazırlanıyor!

Kerimcan Durmaz geçtiğimiz haftalarda uğradığı saldırılar kapsamında bir takım sorunlar yaşarken vatandaşlar tarafından saldırılar insan haklarına aykırı olarak gösterilmişti.

Kerimcan Durmaz olarak bilinen ve henüz daha 22 yaşında olmasına rağmen her ay 1 milyon lira para kazanan DJ Türkiye'de son derece fazla tepki çekmeye devam ediyor. Bir kısım vatandaş tarafından kendisine ''sesine kurban aşkım'' diyerek yanıt verilen Kerimcan Durmaz bugünlerde ise tekrardan yine ekranlara geri dönecek olduğunu kendisine ait olan resmi binlerce takipçisi olan Instagram hesabından açıkladı.

İBS'ye Geri Gelecek!

Kerimcan Durmaz gelecek hafta itibari ile geçtiğimiz haftalarda uğradığı saldırılar dolayısı ile bıraktığı koltuğuna kısa süre içerisinde geri dönmüş olacağını Instagram hesabından ''SET BAŞLASIN'' diyerek açıkladı. Tavırları, hareketleri ve sesi ile tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken Kerimcan Durmaz kendisine karşı tavır koyanlara yanıt ve cevap vermeyerek kendi çılgınlığını konuştururken yaşanabilecek olan saldırılara karşı ise Türkiye'nin Doğu illerinde sahneye çıkmıyor. Sadece Batı illeri ve özellikle İstanbul'da sahneye çıkmayı tercih ederek aylık 1 milyon liradan daha fazla ücret kazanıyor.

Daha Fazla Haber