Cansu Dere: Annelik Zor İş!

Henüz daha genç yaşında dizilerde sürekli olarak boy gösteren ancak son dizisi olan Anne ile beraber gönüllerde taht kuran Cansu Dere GQ dergisi ile bir röportaj yaptı.

Türkiye'nin ilk bölümlerinden itibaren her ekrana geldiğinde ''bunca dram yeter artık, yazık bu çocuğa, dizilerde gösteriyorlar sonra gerçek hayatta bunların aynısını yapıyorlar'' diyerek hem eleştirdiği hem izlediği Anne dizisi Cengiz'i ile dikkat çekerken Cansu Dere karakteri ise minik kıza sahip çıkması ve ona güzel bakması ile devamlı olarak olumlu yorumlar alıyor. Ancak gerçek hayat ile diziyi her zaman her konuda ayırmak gerekirken Cansu Dere'ye sorulan ''tek başına anne olmak ister miydiniz?'' sorusuna verdiği cevap ise dikkat çekiyor.

İSTEMEM...

Cansu Dere bu soruya kendi başına aile olabilmenin de son derece önemli olduğuna değinerek bu durumun iyi bir aile ilişkisi için söz konusu neden olabilecek olduğunu ancak kendisinin tek başına bir çocuk sahibi olmak istemeyeceğine değinerek tek başına anneliğin son derece zor bir durum olacağını ve bu durumdan ötürü ailenin olmasının daha iyi olabilecek olduğunu GQ dergisine verdiği röportajda açıklamış durumda.

Daha Fazla Haber