Penis Boyunun Önemi Nedir? Kadın Erkek Arasında Penis Boyunun Önemi!

Uzmanlar Türkiye'de erkeklerin genel olarak cinsellik hakkında bir takım takıntılarının olduğuna değinerek tüm dünyada erkek ırkının kesinlikle cinsel olarak sorunu olan bir ülke olmadığını ve bunun olmasının mümkün olmadığını ifade ediyor.

Uzmanlara göre cinsel sağlık açısından özellikle Türk kadınları ve erkekleri bu konuda gereken bilgiye son derece sahip olmayan ve sürekli olarak yanlı tabulara kanan ve inanan bir kesim olarak gösteriliyor. Ancak uzmanlar Türk halkının bir kısmının ise cinsellik açısından özellikle erkekler tarafından iyi bir bilgiye sahip olunduğunun açıklamasında bulunurken sağlıklı bir cinsel hayat sürmek adına bir takım önlemlerin alınması ve bu önlemlere dikkat edilmesi gerektiğini ifade ediyor.

Penis Boyu Türkiye'de Ortalama 12.5 CM!

Uzmanlara göre Türkiye'de özellikle erkeklerin %85'e yakının penis boyunun 13 cm ve aşağısında olduğu kalan %15'lik grubun ise 13 cm yukarısında bir penis boyuna sahip olduğu, özellikle Doğu ve Batı kesimlerinde penis boyunun 13 cm ve üzerinde olduğunun ifade edildiği açıklanıyor. Penis boyunun 12.5 cm olması durumunun son derece iyi bir boy olduğu ifade edilirken kadın ve erkek arasında 11 cm ve üzerinin hiçbir şekilde soruna neden olmayacak olduğu ve kadınların genel olarak 11 cm penisten memnun kalacakları ifade ediliyor.

Daha Fazla Haber