Kış Ayları Kadınlar ve Erkekler İçin Kilo Vermenin Ayı!

Uzmanlar kilo almak için özellikle yaz aylarını ve kış aylarını önerirken uzmanlar sağlıklı bir kilo vermek için yapılması gerekenleri tek tek sıralıyor.

Uzmanlara göre sağlıklı bir kilo vermek ve kilo alımı adına yavaş yavaş alım söz konusu olması gerektiği ifade edilirken vatandaşların ise bu konuda kilo almak konusunda ve vermek konusunda bir takım eksikliklerinin bulunduğu ifade ediliyor. Ayrıca uzmanlar sağlıklı bir yaşamın ve kilo vermenin söz konusu olması adına dikkatli olunması gerektiğini ifade ederken her hafta 1 kilo vermenin normal düzeyde olduğunu ancak daha üstünün ise aşırı hızlı kilo verimi olduğunu doğruluyor.

Her Hafta 1 Kilonun Üstünü Vermeyin!

Uzmanlara göre her hafta 1 kilo vermek son derece normal olurken vatandaşların her hafta hızlı kilo almalarının özellikle her hafta 2 kilo üzeri kilo almaları durumunun söz konusu olursa ciddi sorunların söz konusu olabileceğine değiniliyor. Uzmanlara göre ayrıca kilo alım ve verim konusunda direkt olarak yüzyüze bir diyetisyen hekim ile görüşülmemesi durumunda bir takım sağlık sorunları ve ölümlerin dahi söz konusu olabilecek olduğu iddia ediliyor. Bundan dolayı uzmanlar kilo problemleri konusunda kişilerin kendisinin karar vermemesi gerektiği 18 yaş ve üzerinin eğer ki sağlık problemi yok ise 39 kilo ve üzeri olmasının normal bir durum olduğunu ancak zayıf sınıfında yer aldıklarını ifade ediyor.

Daha Fazla Haber