Yatakta Başarılı Olmanın Sırları Nelerdir?

Jinekologlar başta olmak üzere cinsellik dünyasının başarılı isimleri ''yatakta nasıl daha iyi olabilirim?'' sorularına yanıt vermeye devam ediyor.

Özellikle Ortadoğu'da Türkiye'de maalesef ki erkek ve kadın cinsel ilişkilerinde din öne sürülerek bir takım sorunlar zaman zaman ortaya çıkarılabiliyor, ancak uzmanlar şimdilerde gençlerin normal zamanlarda din ile alakalı olmalarına rağmen söz konusu cinsellik olunca dini unuttuklarını ve öncelikli olarak gerçek hayatta ne oluyorlar ise eğer dine düşkünler ise cinsel ilişkiye girerkende aynı şekilde bir takım dini önlemler almaları gerektiğini ve evlilik dışı ilişkilerden son derece uzak durmaları gerektiğini ifade ediyor.

Bizler Normal İnsanlar İçin Konuşalım!

Din kavramı farklı olduğundan ötürü araya dini sokmadan açıklamalar yapan uzmanlar bu yola baş koymuş olan her yaş grubundan insanın öncelikle cinsel ilişki öncesinde mutlaka vücutlarının temiz olması gerektiğini, bunun için her daim eğer imkan varsa hem erkek hem kadın tarafından duş alınması gerekliliğine dikkat çekiyor. Uzmanlar yatakta başarının sırrının öncelikli olarak ön sevişme durumunun söz konusu olması gerektiğini ön sevişme durumu olmadan yatakta rahat olunmasının söz konusu olamayacağına değiniyor. Ancak uzmanlar bunlarla sınırlı kalmayarak erkeklerin yatakta her daim üstte olmasını kadınların ise her daim altta olmasını önerirken cinsel ilişki yaşamadan önce korunma yöntemlerinin kullanılarak aklın bu konuda karışıklık yaşamasının önüne geçilmesini öneriyor.

Daha Fazla Haber