Yeşil Çay ve Yeşil Elma Zayıflatır Mı?

Diyetisyenler tarafından yapılan zayıflama açıklamalarına her yeni bir gün yenileri eklenmeye devam ederken diyetisyenler kadınları ve erkekleri uyarıyor.

Kadınların en büyük sorunlarından birisi olan kilo ve selülüt sorunları hakkında açıklamalar yapan uzmanlar kilo sorunu yaşayan kadınların dikkatli olmasını önerirken bunun yanında kendilerine sorulan sorularında yanıtsız kalmaması için ayrı bir çaba gösteriyor. Tabii bu konuda her diyetisyen hastasını düşünmüyor ve her kilo vermek isteyen aynı kiloyu veremiyor diyen diyetisyenler hastaların bir doktora gitmeden önce mutlaka dikkatli olmalarını öneriyor.

Yeşil Çay Zayıflatır!

Uzmanlara göre özellikle yeşil çay zayıflamak için son derece iyi bir çay olurken bunun yanı sıra çok büyük kilo veriminin ise zor bir durum olduğuna değiniliyor. Sadece çay ile zayıflamayı ve en az 2 kilo vermeyi ummanın söz konusu olabileceğini ancak bu durumun yıllar boyu devam etmesi durumunda gerçeğe dönüşebilecek olduğunu ifade eden diyetisyenler kilo vermek için yeşil elma tüketmenin de son derece yanlış bir durum olduğuna değiniyor.

Daha Fazla Haber