Ali Ağaoğlu'ndan kızına ikinci kına gecesi

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu daha öncesinde İstanbul'da muhteşem bir törenle evlenen kızı Sena Ağaoğlu Kırcal için Uludağ'da ikinci bir kına gecesi daha düzenledi.

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun kızı muhteşem bir kına gecesi ile adından söz ettirmeyi başardı. Osmanlı zamanını andıran görüntülere sahne olan kına gecesi Uludağ'ın zirvesinde adeta herkesi kıskandırdı.

Uludağ'da efsane sahnelere konu olan kına gecesinde Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu için Osmanlı figürlerini andıran görüntüler ortaya çıktı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun kına gecesi için hiçbir masraftan kaçınmadı.

Sena Ağaoğlu işle birlikte yuva kurmaya hazırlanan Hülya ve Mustafa Kırcal'ın oğlu Koray Kırcal, 24 Aralık tarihinde Çırağan Sarayı'nda düzenlenen efsane bir düğünle evlenmişlerdi. İstanbul'da düzenlenen düğün törenine gelemeyen akrabaları için kızı Sena Ağaoğlu adına Uludağ'da ikinci bir defa kına gecesi düzenleyen Ali Ağaoğlu'nun masraflardan kaçınmaması ise kızını ne kadar çok sevdiğinin bir göstergesi daha oldu.

MUHTEŞEM KONSER

Uludağ'da My Mountain Oteli'nin yanı sıra Bof Oteli'de bir geceliğine kapatan Ali Ağaoğlu, konuklarına inanılmaz bir gece yaşatmaktan da geri kalmadı. Yaklaşık olarak 2 bin kişinin katıldığı davette Sena Ağaoğlu Kırcal, kına gecesinde Osmanlı zamanını andıran bir şekilde tahta oturdu. Gecede dans ve ışık gösterileri de göz kamaştırırken Karadeniz'in sevilen seslerinden biri olan ünlü sanatçı Hülya Polat ise muhteşem konseri ve şarkıları ile davetlileri coşturdu.

Kızı Sena Ağaoğlu ile pistte kendinden geçen Ali Ağaoğlu'na daha sonrasında eşi Semra Ağaoğlu, oğlu Alican Ağaoğlu ve damadı Koray Kırcal'da dahil oldu.

Daha Fazla Haber