Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden yeni TRT iddiası

Ekranların fenomen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili olarak yeni bir iddia daha ortaya atıldı. TRT Genel Müdürü Yardımcısı İbrahim Eren'in Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanmayacağını iddia etti.

TRT 1 kanalından Kurtlar Vadisi Pusu dizisi için bir son dakika açıklaması geldi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezonda TRT 1 ekranlarından yayınlanacak dedikoduları gündeme bomba gibi düşmüştü.

TRT Genel Müdürü Yardımcısı İbrahim Eren sonunda Kurtlar Vadisi Pusu dizisi için bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Şubat ayından bu yana Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin TRT 1 ekranlarında yayınlanacağı dedikoduları gündemi sarsarken bazı kesimlerden ise bu haberler ile ilgili olarak yalanlama gelmemesi de bu iddiaları ön plana taşımıştı.

TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre ise "Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile ilgili olarak son günlerde çıkan haberler doğruluk payı taşımamaktır. PANA Film ile görüşmemiz daha olmamıştır" ifadeleri kullanıldı.

2007 yılında Show TV ekranlarında macerasına başlayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi daha sonrasında Star TV, TNT, ATV ve son olarak ise Kanal D ekranlarında yayınlanmıştı.

KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİ YAYINLANACAK MI?

10 yıldır ekranlara damga vuran dizilerden biri haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu'nun akıbetinin ne olacağı ise şimdiden merak konusu olmaya devam ediyor. Daha öncesinde PANA Film ile TRT 1 arasında bir görüşme olduğu ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezonda 2017 Eylül ayından itibaren TRT 1 ekranlarında yayınlanacağı iddia edilmişti.

Ancak resmi ağızlardan henüz Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ilgili net bir açıklama yapılmadığını da sözlerimize ekleyebiliriz.

Daha Fazla Haber