Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur çifti boşanıyor

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur çiftinin evlerini ayırdıkları ve boşanmak üzere oldukları iddia edilirken meselenin ise kıskançlık üzerine olduğu ifade ediliyor.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Murat Dalkılıç ile güzel oyuncu Merve Boluğur aşkında artık resmen sona gelindi. Son gelen iddialar doğrultusunda çiftin evlerini ayrıldığı ve boşanmak üzere oldukları ifade edildi.

Geçen yaz ayında muhteşem bir düğünle evlenen Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur aşkı evliliği çatırdamaya başladı. İlk sinyallerin geçen hafta verildiği ilişkide Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur çiftinin ayrılık hazırlığı yaptığı iddia edildi. Magazin dünyası tarafından örnek çift olarak gösterilen ve hayranlarının dahi bile olduğu Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur evliliğinin neden bitmek üzere olduğu konusunda henüz net bir bilgi verilmedi.

Bir süredir araları bozuk olan çiften ünlü popçu Murat Dalkılıç'ın evi terk ettiği ancak henüz nere kaldığının bilinmediği belirtildi. Zaman zaman aralarında tartışma yaşayan Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un şu sıralar evde kavgaların artması üzerine böyle bir karar alındığı belirtildi. Son gelen iddialarda ise Merve Boluğur'un hamile bile olduğu da ifade edilmişti.

AYRILIK İDDİALARI

Ancak bir TV programında Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur çiftinin ayrılığının nedeni olarak kıskançlık gösterildi. Murat Dalkılıç'ın yakın çevresine, "Evlilik bana göre bir şey değilmiş" dediği de iddia ediliyor.

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur arasında yaşanan tartışma sonrasında henüz boşanma kararı alınmadığı çiftin kendilerine arkadaş baskısıyla bir şans daha vermesi bekleniyor.

Daha Fazla Haber