Avatar Atakan 'Söz' dizisinde terörle mücadele edecek

Survivor yarışmasıyla tanınan ve Avatar Atakan olarak bilinen Çağan Atakan Arslan, Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Söz dizisinde Özel Tim'de görevli bir asker olarak başrol oynayacak.

Survivor yarışmasında Avatar Atakan lakabı ile tanınan ünlü ismi Çağan Atakan Arslan yeni dizisiyle yeniden ekranlara dönmenin heyecanını yaşıyor. Avatar Atakan'ın yeni dizisi Söz çok yakında Star TV ekranlarında yayında olacak.

Survivor yarışmasıyla ünlenen isimlerin en başında gelen ve Avatar Atakan olarak tanınan Çağan Atakan Arslan yeni dizisi Söz'de terörle mücadele edecek. Söz dizisinde başrollerde oynayacak olan Avatar Atakan'a şimdilik kimin eşlik edeceği ise henüz bilinmiyor.

Özel Kuvvetler'de görevli olan bir üsteğmenin nişanlısının teröristler tarafından öldürülmesinden hemen sonra intikam yemini edecek bir rolü canlandıracak olan Avatar Atakan daha öncesinde başka dizilerde de arka planda oynamıştı. Ancak bu sefer Avatar Atakan başrollerde olacak.

ÖZEL TİM AVATAR ATAKAN

Yapımcı şirket olan Tims&B'nin ekranlarındaki ilk dizisi olan Söz'ün nasıl bir etki yaratacağı ise şimdiden merak ediliyor. Özel Tim'de görevli askerlerden birinde başrol oynayacak olan Çağan Atakan Arslan'a eşlik edecek olan diğer bir başrol oyuncusu ise Tolga Sarıtaş olacak. Doktor Hande karakterini canlandıracak olan kadın aktörün isminin ise önümüzdeki günler belli olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Daha Fazla Haber