Murat Boz ile Aslı Enver'den doğum günü düeti

Ayrılık iddiaları sık sık gündem olan Murat Boz ile Aslı Enver çifti sürpriz doğum gününde beraberce düet yaparak düşman çatlattılar.

Hafta başında ayrılıkları gündeme gelen Murat Boz ile Aslı Enver çiftinden beklenen haber geldi. Aslı Enver'in geçen günlerde sevgilisi ünlü popçu Murat Boz'un doğum gününü kutladığı ve göz göze gelerek ona "Tavla Beni" şarkısını söylediği iddia edildi.

Güzel oyuncu Aslı Enver ile ünlü Türk pop müziği sanatçılarından Murta Boz'un ayrılık haberleri hafta başından bu yana magazin gündeminde ilk sırada yer almıştı. Ancak Aslı Enver'in "Tavla Beni" şarkısını sevgilisi Murat Boz'un gözlerine bakarak söylediği ve doğum gününde ona büyük bir sürpriz yaptığı ifade edildi.

Ayrılık dedikoduları her zaman gündemde yer alan Aslı Enver ile Murat Boz çifti böyle herkese de nispet yapmış oldu. Sosyal medya üzerinden "Tavla Beni" parçasının videosunu yayınlayan Aslı Enver ile Murat Boz'un düeti kısa sürede büyük beğeni topladı.

Murat Boz'un doğum gününde düet yapan Aslı Enver'in hayranları ise bu duruma oldukça sevinerek güzel oyuncuyu yalnız bırakmadılar. Birbirlerinin gözlerinin içine bakarak düet yapan sevilen çiftten Aslı Enver daha sonrasında, "Tavla beni Murat Boz… iyi ki doğdun sevgilim iyi ki varsın…" mesajını paylaştı.

Daha Fazla Haber