İvana Sert İşte Benim Stilim'den kovuldu

TV8 ekranlarının gözde yarışmalarından biri olan İşte Benim Stilim programında jüri üyelerinden İvana Sert ile Nur Yerlitaş arasında yaşanan kavganın reçetesi belli oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında Ivana Sert şoku yaşanıyor. Jüri üyelerinden Nur Yerlitaş ile tartışarak kavga eden Ivana Sert'in programdan kovulduğu ortaya çıktı.

TV8 ekranlarında büyük bir ilgi gören moda yarışması İşte Benim Stilim'de büyük bir şok yaşandı. İşte Benim Stilim yarışmasının iki gözde jüri üyesi Ivana Sert ile Nur Yerlitaş arasında yaşananlar programa gölge düşürmeye yetti. Bunun sonunda ise güzel jüri üyesi Ivana Sert program kovuldu.

Nur Yerlitaş ile diğer jüri üyeleri arasında İşte benim Stilim yarışmasında çıkan tartışmanın kısa sürede alevlendiği ve kuliste devam ettiği iddia edilmişti. Çekimlerin durdurulmasından sonra programa ara verilerek bu konu üzerinde durulmuştu. Ancak karar çok geçmeden bir anda ortaya çıktı. Yapımcıların kendi aralarında yaptıkları acil toplantı sonrasında Nur Yerlitaş haklı bulundu ve Ivana Sert'in görevine son verildi.

Ivana Sert artık İşte Benim Stilim yarışmasında olmayacak. Dün çekimlerin Ivana Sert olmadan yapılmasından bazı yarışmacı adayların rahatsız oldukları da dile getirildi. Çok yakın bir zamanda ise TV8 kanalından Ivana Sert ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapılması bekleniyor. Konuk olarak gelen Hakan Ural'ın İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyesi olarak gelmesi de diğer iddialar arasında ilk sırada yerini aldı. Ancak Ivana Sert'in yerine gelmesi beklenen ismin sır gibi saklandığı da belirtiliyor.

Daha Fazla Haber