Şırnaklı modacıdan Trump'ın ailesine özel kıyafetler

'John Paul Ataker' akımını başlatan Şırnaklı modacı Numan Ataker'in ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi olan Marla Maples ve kızı Tiffany Trump'ın modacısı olduğu ortaya çıktı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi olan Marla Maples ve kızı Tiffany Trump'ın modacısı Türk çıktı. Şırnaklı olan modacının ismi ise Numan Ataker. Sadece Trump ailesi için değil dünyada tanınmış diğer isimlerinde modacısı olan Şırnaklı Numan Ataker şimdiden herkesten ilgi görmeye devam ediyor.

Türkiye'de yaratıcı bir modacı olarak bilinen ve 'John Paul Ataker' akımını başlatan Şırnaklı modacı Numan Ataker, 15 Şubat tarihinde New York Moda haftasında ilk sırada yer aldı. Ezidi bayan kıyafetleri ile ayakta alkışlanan Numan Ataker'in ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi olan Marla Maples ve kızı Tiffany Trump'ın da modacısı olduğu ortaya çıktı.

Aslen 'Asuri' olan ancak Şırnak'ta dünyaya gelen modacı Numan Ataker, Türk olmaktan da ayrıca gurur duyuyor. Dünyaca ünlü isimler için birbirinden özel kıyafetler hazırlayan Şırnaklı modacı bundan büyük bir haz duyduğunu da her fırsatta belirtmekten geri kalmıyor.

İstanbul'da atölyesi bulunan Şırnaklı modacı Numan Ataker, 'John Paul Ataker' markası ile ön plana çıkmaktan da oldukça keyifli Numan Ataker ilk açıklamasında, "Türk olmaktan son derece gururluyum. Yaklaşık 6 aydır New York'taki defile için hazırlanıyorum. Ezidi bayanlara da büyük önem verdik. Umarım herkes çok mutludur" ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Haber