DJ Emrah Karaduman'a bıçaklı saldırı

Eskişehir'de bir gece kulübünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan DJ Emrah Karaduman'ın sağlık sorunu konusunda son dakika açıklaması geldi.

Eskişehir'de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan Emrah Karaduman konusunda bir son dakika açıklaması geldi. Ünlü DJ'in sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu ancak yarın yapılacak olan genel kontrollerden sonra daha net bilgiler geleceği ifade edildi.

Eskişehir'de ünlü popçu Aleyna Tilki'nin platonik aşkı tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan DJ Emrah Karaduman'ı vücudunun çeşitli yerlerinden 3 defa bıçaklayan saldırgan hakkında yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. İlk olarak bıçaklama olayından sonra yoğun bakıma alınan Emrah Karaduman'ın sağlık durumunun şimdilik daha da iyiye gittiği belirtildi. Konu ile ilgili olarak ilk kez konuşan Aleyna Tilki, "Küçük gözlüm mutlaka daha iyi olacaktır" şeklinde konuştu.

Eskişehir'de bir gece kulübünde sahne almak için şoförü Volkan K. ile birlikte saldırıya uğrayan DJ Emrah Karaduman ilk olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Sırtında ve göğüs kısmında bıçak yaraları bulunan Emrah Karaduman'ın son sağlık durumu ile ilgili henüz doktorundan net bir açıklama gelmedi.

DJ Emrah Karaduman'a saldıran zanlı E.D. ise polise verdiği ilk ifadesinde Aleyna Tilki'nin platonik aşkı olduğunu ve o yüzden saldırdığını itiraf etmişti. Saldırgan ilk soruşturmasının ardından adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartı ile serbest bırakılmıştı.

Daha Fazla Haber