Caner Erkin'e Aşk ve Gurur dizisinden 500 bin lira

Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen Caner Erkin'e 2 dakikalık sahne için Aşk ve Gurur dizisinin yapımcısından 500 bin liralık teklif geldiği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin'e şok bir dizi teklifi geldiği iddia edildi. Show TV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Gurur dizisinin yapımcısı Caner Erkin ile görüşmek için Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan izin istedi.

Show TV ekranlarında yeni başlayan ve güne damgasını vuran Aşk ve Gurur dizisinden bir son dakika hamlesi geldi. Eşi Şükran Ovali gibi dizilerde boy göstermeye çok yakın olan Caner Erkin için Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan yapımcı firma tarafından izin istendiği ortaya çıktı.

Eşi Şükran Ovalı'ya ulaşan Aşk ve Gurur dizisinin yapımcıları bu yapılan teklifi çok gizli tuttukları belirtilirken son gelen iddialarda Fikret Orman'ın bunu kabul etmediği ifade edildi. Ancak sonraki süreçte Caner Erkin'in Aşk ve Gurur dizisinde sadece 2 dakika rol alabilmesi için yapımcı firmanın 500 bin lirayı gözden çıkardığı belirtildi.

Sezon başında geçirdiği sakatlık sonrasında tekrardan sahalara dönmeye çok yakın olan Caner Erkin'in ise dizi teklifine olumlu bakmadığı ve bunun formunda kötü bir etki yaratabileceğine korktuğu gözlemlendi.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve fenomen olmaya aday olan Aşk ve Gurur dizisinin başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Tülin Özen ve Alper Saldıran oynuyor.

Daha Fazla Haber