Burcu Esmersoy: "Çocuk yapmak istiyorum"

Ekranların aranan güzel sunucularından Burcu Esmersoy çok yakın bir zamanda evlenerek çocuk sahibi olmak istediğini belirtti.

Bir zamanlar ekranların aranan isimlerinden biri olan ancak şu sıralarda yeniden ortaya çıkan Burcu Esmersoy resmen anne olmak istediğini dile getirdi. Yıllarını TV ekranlarına verdiğini söyleyen Burcu Esmersoy bu sene içerisinde nikah masasına oturarak evlenmek istediğini ve çocuk sahibi olmak istediğini belirtti.

Güzel sunucu Burcu Esmersoy sonunda açtı ağzını yumdur gözünü. Bir TV'de konuk olarak katıldığı programda tüm gerçekleri anlatan Burcu Esmersoy çok yakın bir zamanda evlenerek çocuk yapmak istediğini belirtti. Anne ve babasının küçük yaşta boşanmasından sonra tek başına kaldığını dile getiren Burcu Esmersoy şu anlık hayatında kimsenin olmadığını ancak aşık olduğu ilk adamla evlenerek bebek sahibi olmak istediğini ifade etti.

"ANNE OLMAK İSTİYORUM"

Uzun yıllardır aradığı erkeği bulamadığını belirten Burcu Esmersoy, "Aşk arıyorum. Annelik yapmak ve çocuğumun her saniye yanında olmak istiyorum. Onu bakıcıya değil kendime emanet edeceğim. Eşim olacak kişi ile de boşanmak için değil bir ömür boyunca mutlu olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

İş hayatında müthiş tempolu günleri geride bıraktığını söyleyen Burcu Esmersoy, "Aşk kapım hala sonuna kadar açık. Haziran ayından bu yana ekranlarda yokum. Artık anne olmak istiyorum. Haksızlığa ve adaletsizliği içime sindiremiyorum. Yüreğim kan ağlarken ben sahte gülücükleri etrafıma dağıtamam" ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Haber