Demet Akalın'ın yeni saç stili

Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Demet Akalın saçlarını ünlü kuaför Önder Tiryaki'ye emanet etti. Sonuçtan oldukça memnun kalan Demet Akalın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafından Önder Tiryaki'ye teşekkür etti.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Demet Akalın, moda konusunda bir kez daha el attı. Demet Akalın çok fazla özen gösterdiği saçlarını ünlü kuaför Önder Tiryaki'ye emanet etti. Demet Akalın daha sonra iş bitiminde ünlü kuaför Önder Tiryaki'ye çok çok teşekkürlerini iletti.

Ve Demet Akalın bir kez daha ortaya çıktı. Son günlerde adı pek fazla duyulmayan Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Demet Akalın bu sefer de saçları ile adından bahsettirdi. Ünlülerin çok fazla uğrak isimlerinden biri olan kuaför Önder Tiryaki'ye saçlarını yaptırmaya giden Demet Akalın'da bu fırsattan nasibini almış oldu.

Ünlü kuaför Önder Tiryaki'ye saçlarını yaptıran Demet Akalın daha sonrasında son fotoğrafını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Saçları konusunda her zaman uzman birisinden destek alan Demet Akalın'ın bu seferki tercihi ünlü kuaför Önder Tiryaki oldu.

DEMET AKALIN MEMNUN KALDI

Sonuçtan oldukça memnun kalan Demet Akalın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafından yazdığı mesajda, "Sayın Önder Tiryaki'ye çok çok teşekkür ederim. Gerçekten saçlarımdan çok memnun kaldım. Özen gösterdiği her halinden belli oluyor" ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Haber