İçimdeki Fırtına final yapıyor

Star TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Merve Boluğur'un oynadığı İçimdeki Fırtına dizisinin reytinglerde yerle bir olduğu ve final yapacağı ifade edildi.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük umutlar beklenen İçimdeki Fırtına dizisinden kötü haber geldi. Reytinglerde hüsran yaratan İçimdeki Fırtına dizisinin çok yakın bir zamanda final yapacağı iddia edildi.

Başrollerinde Yusuf Çim ile güzel oyuncu Gizem Karaca'nın oynadığı Star TV ekranlarının sevilen dizisi İçimdeki Fırtına'ya final yolu göründü. Yayınlandığı günden bu yana pek fazla ilgi görmeyen İçimdeki Fırtına dizisi sadece 5 bölüm dayanabildi.

Star TV ekranlarında Cumartesi günleri yayınlanan İçimdeki Fırtına dizisini Murat Dalkılıç ile evlenerek büyük sükse yapan Merve Boluğur bile kurtaramadığı belirtildi. Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu olan ancak senaryosu nedeniyle pek fazla tutulmayan İçimdeki Fırtına dizisinin başrollerinde Gizem Karaca ile Yusuf Çim yer alıyor. Star TV kanalı tarafından uğradığı reyting hüsranı sonrasında final kararı alan İçimdeki Fırtına dizsinin son bölümünün ne zaman yayınlanacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

FİNAL YAPIYOR

Cumartesi günleri saat 20.00'da Star TV ekranlarında yayınlanan İçimdeki Fırtına dizisi son olarak reyting sıralamasında ancak 43. sırada kendine yer bulabilmişti. Merve Boluğur'un kadroya dahil edilmesi bile İçimdeki Fırtına dizisinin reytinglerini kurtarmaya yeterli olmadı.

İçimdeki Fırtına dizisinin aynı gün yayınlanan Kalbimdeki Deniz, Adı Efsane, Seksenler ve Survivor yarışmasının oldukça gerisinde kalması dizi ekibini de oldukça kötü etkiledi.

Daha Fazla Haber