Malulen emekli olan İbrahim Tatlıses'e aylık 1600 lira maaş

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden aldığı heyet raporu sonrasında malulen emekli olan İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in aylık 1600 lira maaş alacağı belirtildi.

Emeklilik için başvuru yapan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in alacağı maaş belli oldu. Uğradığı silahlı saldırı sonrasında sahnelere veda etmek zorunda kalan Türk müziğinin önemli seslerinden biri olan İbrahim Tatlıses'in 1600 lira emekli maaşı alacağı ifade edildi.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından kendisine verilen heyet raporu sonrasında malulen emekli olmaya çok yakın olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in alacağı maaş sonunda netlik kazandı. İbrahim Tatlıses'in emekli olduktan sonra aylık 1600 lira maaş alacağı belirtildi.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden kendisine verilen raporu alan ve malulen emekli olmaya çok yakın olan İbrahim Tatlıses'in devlet tarafından kendisine 1600 lira emekli maaşı bağlanacağı belirtildi. İmparator lakabı ile tanınan ve geçmişte çektiği filmler ve çıkardığı albümler ile piyasayı sallayan ve daha sonrasında uğradığı silahlı saldırı sonrasında sahnelere ve ekranlara veda etmek zorunda kalan İbrahim Tatlıses artık emekli olmaya çok yakın.

İbrahim Tatlıses'in malulen emeklilik için hak kazandığı ve gerekli tüm işlemlerin yapılmasının ardından 1600 lira civarında bir maaşın sahibi olacağı ifade edildi.

Daha Fazla Haber