Sabancı'nın kız torunu Melisa Tapan lastikçide

Merhun ünlü iş adamı Sakıp Sabancı'nın torunu olan Melisa Tapan'ın dünyanın en büyük holding şirketlerinden biri olan Bridgestone'de çalışmaya başlaması şaşkınlık yarattı

Türk dünyasının en ünlü iş adamlarından biri olan Sakıp Sabancı'nın torunu olan Melisa Tapan'ın yeni mesleği duyanları adeta hayretler içerisinde bıraktı. Dünyaca ünlü bir lastik firması olan Bridgestone'de çalışmaya başlayan Melisa Tapan'ın holding şirketi ile her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın Eren Tapan ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Melisa Tapan'ın dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biri olan Bridgestone'de çalışmaya başlaması iş dünyasına bomba gibi düştü. İşletme bölümünden mezun olan Melisa Tapan'ın ise Sakın Sabancı'nın torunu olduğu biliniyordu.

Bir köse yazısında bunu dile getiren Bülent Cankurt, "Bridgestone ile çalışmaya başlayan Melisa Tapan bizi de hayretler içerisinde bıraktı. Melisa Tapan daha öncesinde Sabancı Holding'de çalışıyordu ancak bazı sorunlar yaşandığı haberini aldım. Richmond Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü mezunu olan Melisa Tapan şimdilerde Bridgestone ile çalışmaya başladı. Bridgestone'deki görevi ise müşterilerle arasında iyi ilişkiler kurmak" ifadelerini kullandı.

Melisa Tapan'ın kimliğinin Bridgestone tarafından şimdilik gizli tutulduğu ve müşteri memnuniyeti için elinden gelenin fazlasını yaptığı bilgileri de gelmeye devam ediyor.

Daha Fazla Haber