İstanbul Kırmızısı filmi oyuncularına Avrupa'dan teklif

Gişede istediği başarıyı elde edemeyen ancak gelirleri ile ön plana çıkan İstanbul Kırmızısı filminin başrol oyuncularına Avrupa'dan ve özellikle İtalya'dan teklif üzerine teklif yağıyor.

Türk sinemasına damga vuran İstanbul Kırmızısı filminin oyuncularına Avrupa'dan teklifler gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür ve Nejat İşler gibi ünlü oyuncuların yer aldığı İstanbul Kırmızısı filmi oldukça çok beğenildi.

İstanbul Kırmızısı filminin ünü Avrupa'da ses getirme yolunda hızla tam gaz devam ediyor. Başrollerinde ünlü oyuncuların yer aldığı İstanbul Kırmızısı filminin isimlerinden Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür ve Nejat İşler'e özellikle İtalya'dan teklifler üzerine teklifler yağıyor.

Türkiye'de gişe konusunda umduğunu pek fazla bulamayan ancak izlenme oranı ile az da olsa ümitlendiren İstanbul Kırmızısı filmi oyuncuları ise şimdilik hallerinden oldukça memnun görünüyorlar. Yönetmenliğini Ferzan Özpetek'in yaptığı İstanbul Kırmızısı filminin başrollerinde oynayan Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür ve Nejat İşler için Avrupa'dan övgü dolu sözler geldi.

Türkiye'de gösterime girdikten sonra 2 haftalık süreç içerisinde 370 bin 762 kişi tarafından izlenen İstanbul Kırmızısı filminden şu ana kadar 4 milyon 772 bin gelir elde edildi. İstanbul Kırmızısı filminin oyuncuları için ise Avrupa'dan yeni filmi teklifleri geldiği belirtildi. Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç için film teklifi, Mehmet Günsür için reklam filmi teklifi ve Nejat İşler için ise bir dizide 3 bölümlük bir teklif olduğu yönünde haberler gelmeye devam ediyor.

Daha Fazla Haber