İrem Derici 30. yaş gününde müstakbel kayınvalidesiyle

Müstakbel kayınvalidesi Didem Şahin ile birlikte ailecek 30. yaş gününü kutlayan İrem Derici sonunda buzları eritti ve Lider Şahin ile evliliğe bir adım daha yaklaştı.

Türk pop müziğinin sevilen seslerinden İrem Derici yeni yaşını ailecek kutladı. 30. yaş günün kutlayan İrem Derici'nin yanında sevgilisi Lider Şahin'in annesi Didem Şahin'de vardı. İrem Derici'nin doğum günü pastasının üstündeki hotoz figürü değişik dedikoduları gündeme getirirken Didem Şahin ile de bütün buzları erittiği gözlemlendi.

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden İrem Derici sonunda 30. yaş gününü de kutladı. Bir ara magazin gündemine istenmeyen gelin olarak ilk sırada düşen İrem Dericisi sevgilisi Lider Şahin'in annesi Didem Şahin ile arasında esen sert rüzgarlara ara vermiş oldu.

Kayınvalide Didem Şahin ise eşi Selami Şahin ile birlikte tüm aileyi birden toplayarak müstakbel gelini İrem Derici'nin 30. yaş gününü kutladılar. İrem Derici'nin doğum günü pastasındaki detaylar ise gözlerden kaçacak cinsten değildi. İlk başlarda biricik oğlu Lider Şahin ile olan birlikteliğinde İrem Derici'ye göndermelerde bulunan Didem Şahin bu sefer sessiz kaldı. Müstakbel gelinine biraz daha ısınan Didem Şahin'in İrem Derici ile aynı kare fotoğrafı içerisinde yer alması da evlilik iddialarını daha da güçlendirdi.

Birlikte şampanya kadehi tokuşturan gelin ve kayınvalide daha sonra doğum günü pastası için de poz verdiler. İrem Derici gecenin sonunda sosyal medya hesabı üzerinden mutluluğunu, "Doğum günü aile için inanılmaz bir karedir" mesajını paylaştı.

Daha Fazla Haber