Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'da "Komiser Mesut" karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un gündemde geniş yer bulması ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi.

Ekranların gözde dizisi Arka Sokaklar'da beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Arka Sokaklar dizisinde "Komiser Mesut" karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un ayrılacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar dizisinden ayrılmasından sonra ise kendi tiyatrosunu açmayı planladığı iddia ediliyor.

Kanal D ekranlarından "Hayır" dediği için kovulan sunucu İrfan Değirmenci'ye destek veren Şevket Çoruh'un dizi yapımcısına "Beni de kovun" demesi Arka Sokaklar dizisinde büyük bir şok yaşanmasına neden oldu. Şevket Çoruh'un kısa bir zaman dilimi içerisinde Arka Sokaklar dizisinden ayrılacağı iddia ediliyor.

Son olarak dizide vurulma sahnesinde yer alan Şevket Çoruh'un bu sebeple öleceği ve Arka Sokaklar dizisinden ayrılacağı gündeme geldi. Kanal D ekranlarından sabah haberlerini sunan İrfan Değirmenci'ye "Hayır" için destek veren Şevket Çoruh'un bu sebepten ötürü diziden ayrılması bekleniyor.

Yeni bölümde Arka Sokaklar dizisinde vurulması ile gündeme gelecek olan Şevket Çoruh'un öleceği ve ayrılacağı belirtiliyor. Son olarak ise Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan hemen sonra ise en büyük hayali olan kendi tiyatrosunu kuracağı ifade ediliyor. Şevket Çoruh'un bunun için büyük bir tutku ile bağlandığı 7 klasik otomobilini, 3 evini satarak bankadan 7 milyon lira kredi çektiği ortaya çıktı.

Daha Fazla Haber