İşte Benim Stilim'de Nur Yerlitaş bombası

TV8 ekranlarının fenomen yarışması İşte Benim Stilim'de jüri üyesi olan ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın oldukça yorgun düştüğü ve hastanelik olduğu hatta programdan ayrılmasının bile gündeme geldiği iddia edildi.

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında yaşanan kaos tüm hızıyla devam ediyor. Jüri üyelerinden Ivana Sert ile münakaşaya giren ve daha sonrasında canlı yayını terk eden ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın oldukça yorgun düştüğü ve hastanelik olduğu belirtildi.

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından İşte Benim Stilim'de Ivana Sert ile yaşadığı diyalog yüzünden zor günler geçiren Nur Yerlitaş'ın hastaneye kaldırıldığı ve tedavi gördüğü iddia edildi. Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın ise son gelen iddialarda İşte Benim Stilim yarışmasından ayrılmak istediği ve bunu sürekli olarak Ivana Sert olayına bağlayarak bahane ettiği belirtildi.

Ancak TV8 kanalından yapılan resmi açıklamada Nur Yerlitaş'ın izinli olduğu ve 2-3 gün kadar İşte Benim Stilim yarışmasında jüri koltuğunda bulunmayacağı belirtildi. Ancak hastanede tedavi gören Nur Yerlitaş'ın İşte Benim Stilim yarışmasına geri dönmek istediği ve bu yüzden hayranlarının büyük üzüntü yaşadığı ifade edildi.

İşte Benim Stilim yarışmasında son günlerde yaşanan Ivana Sert ile Nur Yerlitaş kaosunun sonrasından programın TV8'den kaldırılması bile gündeme geldi. Yapımcılar tarafından ikna edilmeye çalışılan Nur Yerlitaş'ın Ivana Sert ile barıştığı ancak bunun sadece laftan ibaret olmaması istendi. Nur Yerlitaş'ın ayrıca zaman zaman jüriye dahil olan ünlü DJ Kerimcan Durmaz'a da kanının ısınmadığı da belirtiliyor.

Daha Fazla Haber