Esra Erol şarkıcı oluyor

Evlilik programları denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Esra Erol'un son olarak aracının içerisinde şarkı söyleyerek klip çekmesi yeni dedikoduları gündeme getirdi.

Yeni çıkacak olan KHK ile birlikte evlilik programlarının yayından kaldırılması sonrasında canlı yayında hayranlarına veda eden ünlü sunucu Esra Erol'un şarkıcı olacağı iddiaları magazin gündemini bir anda karıştırdı. Esra Erol'un klip çektiği ve şarkıcı olacağı ifade edilmesi takipçilerinin de şoka uğramasına neden oldu.

Ekranların gözde sunucularından biri olan Esra Erol'un izdivaç programlarının yeni sezonda kaldırılacak olmasının beklenmesinin ardından yeni projelere atılım yapması her geçen gün biraz daha ortaya çıkmaya başladı. Henüz akıbeti net olarak belli olmayan evlilik programlarının vatandaşlar tarafından gelen yoğun istek ve şikayet sonrasında yayından kaldırılacak olmasından sonra Esra Erol'un tepkisi de sosyal medyada gündem haline gelmişti.

ESRA EROL KLİP ÇEKTİ

Daha öncesinde Şahan Gökbakar'dan film teklifi aldığı bilinen Esra Erol'un "O'nun dalga geçeceğini sanmıyorum" demesi hayranlarını bir an için umutlandırmıştı. Aracının içerisinde Cüneyt Diktaş'ın albümünden bir parçayı söyleyerek kaydeden ve daha sonrasında onu sosyal medyadan paylaşan Esra Erol, "Bakın yeni parçama klip çektim" diyerek mesaj göndermesi şarkıcılık iddialarını da bir anda gündeme taşıdı. Esra Erol'un son günlerde bu tip paylaşımları sık sık kullanması ise bazı kesimlerin tepkilerine neden olmaya da devam ediyor.

Daha Fazla Haber