Yurdaer Okur uyuşturucu bulundurmaktan KKTC'de gözaltında

Karadayı dizisi ile ününe ün katan ve oynadığı Turgut Savcı rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Yurdaer Okur, KKTC'de havalimanında yapılan üst aramasında yanında 1 gr. uyuşturucu bulundurduğu iddiası ile polis tarafından gözaltına alındı.

Karadayı dizisinde oynadığı Turgut Savcı rolü ile akıllarda kalan ünlü oyunculardan biri olan ve son olarak Yeter dizisinde de oynayan Yurdaer Okur uyuşturucu bulundurduğu tespit edildiğinden polis tarafından gözaltına alındı.

Televizyon ekranlarında yakından tanınan isimlerden biri olan ve Karadayı dizisinde oynadığı Turgut Savcı rolüyle büyük bir beğeni toplayan Yurdaer Okur'un Kıbrıs Havalimanı'nda üzerinde 1 gr. uyuşturucu bulundurmaktan dolayı güvenlik ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KKTC'de sabah saatlerinde havalimanında yaşanan olayda Yurdaer Okur'un dedektör köpeğinin tepkisinden sonra polis tarafından yapılan üst aramada cebinden 1 gr. uyuşturucu madde çıktığı saptandı. Yurdaer Okur'un üzerinde yakalanan uyuşturucu maddesinin 1 gr. hintkeneviri olduğu tespit edildi.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne götürülen ve ifadesi alınan ünlü oyuncu Yurdaer Okur'a dava açılacağı ve yakın bir zamanda  mahkemeye çıkacağı ifade edildi. KKTC'deki yasalar uyarınca Yurdaer Okur'un sınır dışı edilmesi veya hapis cezası alması gündeme gelecek. 43 yaşındaki ünlü oyuncu Yurdaer Okur daha önce adından Karadayı dizisinde Turgut Savcı rolü ile bahsettirmiş ve daha sonrasında ise Yeter dizisinde rol almıştı.

YURDAER OKUR KİMDİR?

29 Ekim 1974 tarihinde dünyaya gelen Yurdaer Okur, Samsun Bafra Süper Lisesi'nde okuduktan sonra 1994 yılında Hacettepe Üniversite Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Yurdaer Okur; Karadayı, Yeter, Üzgünüm Leyla gibi birçok sevilen dizide oynadı.

Daha Fazla Haber