Jennifer Lopez ayakkabı tasarımları Türkiye'de

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez ile İtalyan ayakkabı tasarımcısı Giuseppe Zanotti'nin ortak koleksiyonunun Türkiye'de sergileneceği belirtildi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in İtalyan ayakkabı tasarımcısı olarak bilinen Giuseppe Zanotti'nin Türkiye için ilk adımları atmak üzere olduğu kaydedildi. Jennifer Lopez ile ayakkabı tasarımcısı Giuseppe Zanotti'nin ortaklaşa girdikleri bu projede "Giuseppe for Jennifer Lopez" koleksiyonunun Türkiye'de olduğu haberleri moda gündeminde geniş yer buldu.

Dünyaca ünlü şarkıcılardan biri olan Jennifer Lopez sonunda Türkiye'de. İtalya'nın ünlü ayakkabı tasarımcılarından biri olan Giuseppe Zanotti ile güçlerini birleştiren Jennifer Lopez, yeni bir ekolünde başlangıcını yaptılar. Ayakkabı aşığı olarak da bilinen İtalyan tasarımcı Giuseppe Zanotti, Jennifer Lopez ile ortaklaşa iş yapmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getirmekten geri kalmadı.

Yeni koleksiyonun kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyen Giuseppe Zanotti, "Her zaman böyle büyük bir şarkıcıdan ilhan almak istemişimdir. Jennifer Lopez ile birlikte çalışmak herkese kısmet olmaz. Ayakkabılara hayran kaldım. Jennifer Lopez her zaman yeniliklere açık olan birisi. Ayakkabılarımız dünyada mutlaka büyük bir ses getirecektir" ifadelerini kullandı.

“Giuseppe for Jennifer Lopez” adı altında dünyaya açılan bu özel koleksiyonun Türkiye ayağı da gerçekleşmek üzere. Bu özel koleksiyonda özel taşlar, pastel, bej tonlar, kalın tabanlı spor ayakkabıları ve gladyatör sandaletler dikkat çeken ürünlerin arasında yer alıyor.

Daha Fazla Haber