Ebru Yaşar'dan Ekonomiye Destek!

Son zamanların tanındık isimlerinden Ebru Yaşar yaptığı bir paylaşım ile ekonomiye can kattığını açıkladı. Bankadaki yer alan 10.000 dolarını TL'ye çevirdiğini açıkladı.

Ebru Yaşar tarafından sosyal medya aktif olarak kullanılmaya devam ediliyor iken diğer sanatçılara örnek olacak bir tavır sergilendi ve kendisine ait olan hesaptan kaç dolar bozdurduğunu gösteren bir dekont paylaştı. Ebru Yaşar dekont üzerinde tamı tamına 10.000 dolar bozdurduğu ve bunun karşılığınd yaklaşık olarak 35 bin TL para aldığını gösterdi. Ekonomik açıdan sorunlar yaşayan Türkiye'ye can katmak adına Erdoğan tarafından yapılan çağrıya uyan son ismin ise bu sayede Ebru Yaşar olduğu öğrenildi.

Ülkemize Canımız Feda...

Ebru Yaşar paylaşım yaptıktan hemen sonra binlerce yorum yağarken konu hakkında daha sonradan bir açıklama yapmadı. Vatandaşlar ''ülkemize canımız feda'' etiketleri ile Yaşar'a destek verirken diğer ünlülerin özellikle Demet Akalın, Hande Yener, Emrah tarafından dolar bozdurarak bunların dekontlarını internet üzerinde takipçileri ile paylaşmaları adına ısrarda bulundular.

Daha Fazla Haber