Cingöz Recai Nasıl Bir Filmdir?

Aksiyonun yanı sıra komediden de bir parça dahil ederek çekilen sinema filmleri her zaman ilgi çekmektedir.

Aksiyonun olduğu yerde heyecan komedinin olduğu yerde de bol kahkaha vardır. Nefesinizi tutarak izlediğiniz filmin ortasında giren komedi sahnesi sayesinde gevşeyip gülebilirsiniz.13 Ekim'de gösterime giren sinema filminin yönetmeni Onur Ünlü ‘dür. Polisiye tadında izleyeceğiniz bu filmin süresi sizi sıkmaz. 

Filmin Konusu nedir?

Hırsız kimliğinin altında iyiliksever yönünün de ağır bastığı Cingöz Recai lakaplı hırsız yeni bir soygun ekibiyle bu işe tekrar kalkışmaya karar verir. Soygun için kendi ekibinin yerine bir başka ekibi tercih ederek keyifli bir sinema filminin startını verir.

Soygun konusunda bir hayli başarılı bir çetenin içinde kendini bulan Recai bu konuda endişeleri olsa da teknoloji dehası bir kişinin evini soyacaktır. Evini soyarken kimliğini gizlemek üzere tercih ettiği yeni kılıklar sayesinde filmin polisiye kısmında başarı sağlanmaktadır.

Yıllardır tanıdığı ve kendisine olan kini Recai'yi bu kimliğe dönüştürmüştür. Artık bir adım kadar yakın olan Hayalet lakaplı düşmanı yakalamak an meselesidir. Soygun sırasında bir nefes kadar yakın komiser ise tüm planlarını alt üst etmeyi hedeflemektedir.

Hırsız ve kovalamaca tadında geçen bu film izleyicilerinin beklentilerini tam anlamıyla karşılamaktadır. Peyami Safa'nın unutulmaz eserleri arasında olan bu film gösterime girerek beğenileri bir bir toplamıştır. 

Cingöz Recai filmi oyuncularından Recai nasıl bir karakterdir?

Recai aslında tam anlamıyla bir hırsız değildir. Asla yalan söylemez. Genellikle hırsızlık yapacağı kişilerin zengin olmasına özen gösterir. Hırsızlığı bile hak ettiği kişilerden yana kullanır. Ahlak konusunda da başarılıdır. 

Macera ve aksiyonun başkahramanı olan Recai ve Hayalet bu filmin sevilmesini sağlayan karakterlerdir. Tansiyonun bir dakika bile düşmediği filmde her dakika sizin için dolu dolu geçecektir. 

Daha Fazla Haber