İbrahim Tatlıses malulen emekli oluyor

"İmparator" lakabı ile gönüllerde taht kuran ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, malulen emekli olmak için İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne resmen başvuruda bulundu.

Türk müziğinin imparatoru olarak gösterilen İbrahim Tatlıses'in artık tamamen kendisini piyasadan çekmeye hazırlandığı ve malulen emekli olmak için resmen başvuruda bulunduğu iddia edildi.

Geçirdiği zor günler sonrasında tedavi olduktan sonra ABD'ye giden ve ameliyat olarak uzunca bir süredir sahnelerden uzak kalan İbrahim Tatlıses'in artık emekli olmaya hazırlandığı ifade edildi. İzmir'de bulunan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek malulen emekli olmak için başvuruda bulunan İbrahim Tatlıses'in hayranları bu olay karşısında adeta şoke oldular.

İbrahim Tatlıses'in malulen emeklilik hakkı kazanması durumunda 4 bin liraya kadar aylık maaş alabileceği de belirtildi. "İmparator" lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses malulen emekli olmasının yanı sıra bazı vergi avantajlarından da yaralanabilecek.

İMPARATOR MALULEN EMEKLİ

14 Mart 2011 tarihinde İstanbul'un Maslak semtinde silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in hayatı çok fazla değişmişti. Ünlü programı İbo Show çıkışında uzun namlulu silahlar tarafından hedef haline gelen ve başından ağır yaralanan İbrahim Tatlıses adeta ölümden dönmüştü.

Çok fazla kan kaybettikten sonra 6 saatlik zor bir ameliyat geçiren İbrahim Tatlıses uzunca bir süre yoğun bakımda kalmıştı. 6 Nisan 2011 tarihinde tedavi için yurt dışına giden İbrahim Tatlıses, o zamanlardan bu yana sahnelerden de uzak kalmıştı. Malulen emekli olabilmek için İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuruda bulunan İbrahim Tatlıses'in hayranları ise sanatçıyı bir daha görememek korkusu ile panik yaptılar.

Daha Fazla Haber