Caner Erkin'den Asena Atalay'a "Direk dansı" göndermesi

Beşiktaşlı yıldız oyuncu Caner Erkin ile yaklaşık 1 yıl önce boşandığı eski eşi Asena Atalay arasındaki tartışma devam ederken striptiz iddiaları gündeme geldi.

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin ile eski eşi Asena Atalay arasındaki gerilim devam ediyor. Son olarak Caner Erkin'in eski eşi olan Asena Atalay hakkındaki iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Caner Erkin ile eski karısı Asena Atalay arasındaki atışma devam ederken son gelen şok iddia gündemde geniş yankı uyandırdı. A Milli takımın da yıldız isimleri arasında yer alan Caner Erkin eski eşi Asena Atalay'ın bir striptiz kulübü olduğunu iddia etti.

Gelen son iddialara sessiz kalmayan Asena Atalay ise bu haberin tamamen asılsız olduğunu dile getirdi. Caner Erkin'in kendisine iftira attığını söyleyen Asena Atalay bu iddiaların tamamen uydurma olduğunu da söylemekten geri kalmadı. Caner Erkin şok iddiasında, "Annelik görevini yerine getirmek yerine Asena striptiz kulüplerine gidiyordu" ifadelerini kullandı.

DİREK DANSI YAPIYOR

Asena Atalay ise bu şok iddia sonrasında, "Türkiye'de striptiz kulüpleri var mı ki?" sorusunu sordu. Yaklaşık 1 yıl önce eski eşi Asena Atalay'dan ayrıldıktan sonra sevgilisi Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin son iddiasında ise "Asena özel partilerde direk dansı yapıyor" sözlerini kullandı.

Geçen hata mahkemeye başvurarak oğlu Çınar'ın velayetini almak istediğini belirten Caner Erkin eski eşi Asena Atalay'ın annelik görevini yerine getirmekten aciz olduğunu dile getirmişti. Asena Atalay ise sessizliği bozarak şu sıralarda beraber olduğu iddia edilen yakın arkadaşı şarkıcı Cemre Kerer konusunda ise sessiz kalmayı tercih etti.

Daha Fazla Haber