Kendall Jenner'in altın dişleri olay yarattı

Podyumların aranan isimlerinden dünyaca ünlü isim Kendall Jenner'in katıldığı bir gecede altın dişleri bir anda gündem oldu. Geceye katıldığı partide güzelliği kadar altın dişlerini de sergileyen Kendall Jenner'in yeni akıma kendini kaptırmış oldu.

Dünyaca ünlü modellerden birisi olan Kendall Jenner'in altın dişi büyük bir olay yaşanmasına neden oldu. Özel bir dergi tarafından düzenlenen geceye katılan ve podyumların aranan isimlerinden biri haline gelen Kendall Jenner'in altın dişi gözlerden kaçmadı.

Katıldığı bir gecede tüm dikkatleri yine üzerinde toplamayı başaran Kendall Jenner'in gülücüğü kendisini resmen ele verdi. Kahkahası ile bir anda altın dişi ortaya çıkan Kendall Jenner'in bu durumu dünya moda gündeminde geniş yankı uyandırdı. Yeni taktırdığı dişleri arasında altın rengini görenler neye uğradıklarını adeta şaşırdılar.

Yeni akımın bir sembolü olarak gösterilen altın dişler daha öncesinde zenginlik sembolü olarak da gösteriliyordu. Ancak son günlerde bu adet yerini başka bir geleneğe bıraktı. Ülkemizde de bazı ünlülerin kullandığı altın dişlerin amacı statü sembolü anlamına geliyor. Daha önce Madonna, Rihanna, Lana Del Rey, Miley Cyrus, Lady Gaga, Charlie Sheen ve Justin Bieber gibi dünyaca ünlü isimlerde altın dişleri ile ön plana çıkmayı başarmışlardı.

Hatta bu işleri abartarak altın diş üzerine elmas ve pırlanta taktıranlar dahi olmuştu. Bazı ünlü isimlerin arasında ise 32 dişini birden altınla kaplatan bile oluyordu. Son olarak podyumların aranan dünyaca ünlü isimlerinden biri olan Kendall Jenner ise bu akıma kendini kaptırmış oldu. Kendall Jenner'in sol üst iki dişini tamamen altına kaplattığı ve bunları göstermek için ise ekstra bir çapara sarf ettiği de gözlerden kaçmadı.

Daha Fazla Haber