İstanbul Kırmızısı galasında Tuba Büyüküstün güzelliği

İstanbul Kırmızısı gala gecesinde güzelliğinden oldukça söz ettiren Tuba Büyüküstün giydiği cesur kıyafetiyle de görenleri kendisine hayran bıraktı.

İstanbul Kırmızısı adlı film ile yeniden sinema dünyasına adın atan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün gala gecesine damga vuran isimlerin başında yer aldı. 3 Mart 2017 Cuma günü vizyona giren İstanbul Kırmızısı filminin gişe rekorları kırması da bekleniyor.

Kadrosunda çok fazla ünlü ismin yer aldığı ve son dönemin en çok dikkat çeken filmlerinden biri olmaya aday olan İstanbul Kırmızısı görücüye çıktı. Düzenlenen muhteşem gala gecesine ise İstanbul Kırmızısı filminin güzel başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün damgasını vurdu.

Güzelliği ile herkesi derinden etkileyen Tuba Büyüküstün'e ise İstanbul Kırmızısı filminde başrol oynayan Halit Ergenç, Nejat İşler ve Mehmet Günsür'de eşlik etti. İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek ile gala gecesine birlikte gelen Tuba Büyüküstün giydiği derin yırtmaçlı elbisesiyle kendisine bakanları adeta mest etti.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'DEN CESUR KIYAFET

Gala gecesinin ilgi odaklarından biri olan Tuba Büyüküstün'ü görenler ise gözlerine inanamadı. İstanbul Kırmızısı filminin gala gecesine katılan ünlü isimler arasında ise Yılmaz Erdoğan, Orhan Gencebay, Emel Sayın, Funda Arar, Burcu Biricik, Merve Hasman, Nevra ve Yelda Demirören ile Oya Başar'da yer aldı:

İstanbul Kırmızısı filminin gala gösteriminden sonra açıklamalarda bulunan yönetmen Ferzan Özpetek, "Muhteşem bir film oldu. Çok heyecanlı ve ayrıca çok da mutluyum. Filmin kadrosu bir harika ve izleyiciler bana bu konuda mutlaka hak vereceklerdir. Sonunda bu muhteşem filmi Türk Sineması'na kazandırdığımız için ayrıca da keyifliyim" ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Haber