Sıla'nın 'Yan Benimle' klibi rekora gidiyor

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Sıla'nın yeni klip çalışması 'Yan Benimle' YouTube'de 3 günde 3 milyon izlenme ile rekora doğru adım adım gidiyor.

Türk pop müziğinin son günlerdeki en çok sevilen isimlerinden biri haline gelen ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu son klip çalışması 'Yan Benimle' ile zirveye oynamaya devam ediyor. Dünyanın önde gelen video sitelerinden biri olan YouTube üzerinden yayınlanan 'Yan Benimle' klibiyle Sıla 3 günde tam 3 milyon izlenme oranını şimdiden egale etmeyi başardı.

Türk pop müziğinin usta isimlerinden Sıla Gençoğlu bir kez daha ne kadar güçlü bir sesi olduğunu daha gösterdi. Yaptığı her hareketiyle bir anda gündem olan Sula bu seferde yeni klip çalışması 'Yan Benimle' ile Türk müziğini bir kez daha sallamayı başardı. Rakiplerine fark atan Sıla yeni klip çalışması 'Yan Benimle' ile YouTube'de 3 milyon rakamını şimdiden geçti.

Sıla'nın hayranları hem şarkıyı hem de klibi oldukça fazla sevdiler ve gereğinden fazla ilgi gösterdiler. Sıla ise yaşanan bu gelişmeler sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden kendisine destek veren herkese teşekkürlerini sundu. Sıla'ya hayranları övgüler yağdırırken 'Yan Benimle' klibinde oynayan ve 'Yeter' dizisinde rol alan ünlü isim Yurdaer Okur'da büyük ilgi topladı.

Sıla Gençoğlu'nun şimdiden hangi şarkısına klip çekeceği ise merak konusu oldu. Sıla'nın bundan sonraki klibi için şarkı seçimini hayranlarının yapabileceği de son gelen iddialar arasında yerini aldı.

Daha Fazla Haber