Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Reis filmi gişede çakıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Belediye Başkanlığı dönemini konu alan Reis filmi gişede çakıldı. Reis filmi ilk haftasında 331 salonda sadece 67 bin 580'de kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan Reis filminin vizyona girmesi ile birlikte yaşanan tartışmalar devam ediyor. Reis filminin fazla ilgi görmesinin nedeni olarak ise AK Parti'nin bu duruma destek vermemesi gösteriliyor. Reis filminin gişede beklenin çok çok altında kalması film yapımcılarını da oldukça üzmüş bir durumda.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını baz alan Reis filmi nihayet gösterime girdi ancak beklenen ilginin çok çok altında kaldı. İstanbul Belediye Başkanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşadıklarını anlatan Reis filmi ilk hafta sonunda maalesef ilgi görmedi.

REİS FİLMİ GİŞEDE ÇAKILDI

Ülkemiz genelinde 331 salonda gösterimde olan Reis filminin şu ana kadar sadece 67 bin 580 kişi izledi. Reis filmi ile aynı hafta gösterime giren İstanbul Kırmızısı filmi ise 305 salonda 160 bin 630 seyircisi sayısına şimdiden ulaştı bile. Haftanın en iyi filmi ise X-Men serisinin Logan'ı oldu.

Reis filminin gişede bu kadar çok alt sıralarda kalmasının en önemli nedenlerinden biri olarak ise AK Parti'nin bu filme mesafeli olarak yaklaşması gösteriliyor. Diğer bir neden olarak ise AK Parti teşkilatlarının örgütlenerek filme girme kampanyası düzenlemedikleri gösterildi.

Daha Fazla Haber